Suomen Muotoilusäätiö on yleishyödyllinen muotoilun käytön edistäjä suomalaisessa yrityskentässä. Toiminnan mahdollistaa Lahden kaupunki, Säätiön perustajayritykset, yrityskumppanuusverkosto ja saatavat avustukset ja lahjoitukset. Muotoilu on tärkeä kilpailukykytekijä yrityksissä ja haluamme toiminnallamme mahdollistaa, että kaikilla suomalaisilla yrityksillä olisi paremmat mahdollisuudet menestyä muotoilun käytön avulla. 

Verohallitus on nimennyt Suomen Muotoilusäätiön tuloverolain 57 §:n 2 kohdassa tarkoitetuksi yleishyödylliseksi yhteisöksi, jolle tehdyn vähintään 800 euron ja enintään 50 000 euron suuruisen rahalahjoituksen toinen yhteisö saa vähentää tulostaan verotuksessa.

Lahjoitukset käytetään lyhentämättöminä säätiön tarkoitusta edistävän tutkimus- ja kehittämistoiminnan rahoittamiseen. Testamentin osalta noudatetaan sen tekijän tahtoa varojen käytöstä.

HALUATKO TEHDÄ LAHJOITUKSEN?
Voit tehdä lahjoituksen tilillemme FI38 5612 1120 5046 31
Kirjoita viestikenttään merkintä LAHJOITUS

Lisätietoja kaikissa lahjoituksiin liittyvissä kysymyksissä antaa säätiön toimitusjohtaja Heli Pöyry heli.poyry(at)designfoundation.fi ja 040 157 0049 

NÄKYVYYTTÄ LAHJOITUKSELLESI?
Julkaisemme mielellämme tiedon lahjoituksista viestintäkanavissamme antaessasi meille luvan tehdä niin.

VIIMEISIN LAHJOITUS
10/22 Kiitos Itä-Suomen Muoto ry 722€