Design Union -Menestyäkseen pienet ja suuret yritykset tarvitsevat muotoiluajattelua ja muotoilijoita

Muotoiluajattelu antaa liiketoiminnan kehittämiseen merkittävän kilpailuedun ajassa, jossa jokaisen organisaation on ajateltava olemassaolonsa uusiksi. Suomen Muotoilusäätiön kumppaniverkoston jäsen Design Union vahvistaa muotoilun asemaa yhteiskunnassa ja auttaa yrityksiä luomaan muotoilun avulla lisäarvoa liiketoimintaansa. Samalla he mahdollistavat luovien alojen ammattilaisille mahdollisuuksia osaamisensa hyödyntämiseen yritysmaailmassa. Design Unionilla on kattava oma muotoilijaverkosto, joka vastaa asiakasyrityksen haasteisiin räätälöidyillä ratkaisuilla.

MUOTOILUA PAKETOITUNA AVAIMET KÄTEEN-PERIAATTEELLA
Haaste on mahdollisuus ja muotoilu lähtökohtaisesti lähtee aina jonkinlaisen haasteen ratkaisemisesta. Yritysten markkina muuttuu nopeasti ja liiketoimintaa pitää ajatella uudella tavalla. Design Union on tuotteistanut yrityksille paketteja muotoiluajattelun näkökulmasta palvelemaan yritysten kehitystarpeita. Paketit ovat Startti, Suunta, Kehitys ja Valmius. Projekteja johtaa Design Unionin oma projektipäällikkö ja tuotteet on rakennettu niin, että yritys varmasti saa niistä konkreettisen hyödyn. Alla pakettien esittelyt.


STARTTI
Kesto 30 – 60 min. Haluatko tietää, miten yrityksesi liiketoimintaa voi kehittää muotoilun avulla? Maksuttomassa tapaamisessa asiantuntijamme kertoo mitä muotoilu tarkoittaa liiketoiminnan kehittämisessä ja kuinka muotoilua voisi hyödyntää sinun yrityksessäsi.


SUUNTA
3-5 työpäivän kestoa vastaavana aikana. Hinta 3400 euroa. Suunta-palvelussa muotoilijatiimi esittää 3-5 uutta tulokulmaa, ideaa siitä mitä yrityksen haasteelle pitää tehdä sen ratkaisemiseksi.


KEHITYS
6-9 työpäivän kestoa vastaavana aikana. Hinta 6800 euroa. Kehityspalvelussa muotoilijatiimi ratkaisee yrityksen haasteen ja tekee siitä selkeän ratkaisuesityksen. Käytännön toteutuksen yritys voi hankkia sopivaksi katsomaltaan taholta.


VALMIUS
10-15 työpäivän kestoa vastaavana aikana. Hinta 13 200 euroa. Valmius-palvelu pitää sisällään sekä muotoilijatiimin ratkaisuesityksen että käytännön toteutuksen.


KIINNOSTUITKO?
Näin pääsette alkuun.

Ota yhteyttä toiminnanjohtaja Eija Tanninen-Komulaiseen p. 044 7318000 tai eija.tanninen-komulainen@designunion.fi

Teemme kartoituksen kehitystarpeestanne. Laadimme ehdotuksen kehitysprojektista ja sen toteuttamisesta. Valitsemme teille muotoilijatiimin laajasta muotoilijaverkostostamme. Projektianne johtaa projektipäällikkömme.

Käytännön toteutus hoidetaan yhdessä yrityksen kanssa niin, että yrityksenne hyötyy siitä varmasti.TUTUSTU MAHDOLLISUUKSIEN MUOTOILIJAVERKOSTOON
Verkostossa on voimaa! Design Unionin muotoiluverkosto on muotoilun ammattilaisten ja muotoilusta kiinnostuneiden yritysten kohtaamisalusta. He välittävät eri alojen muotoilijat yhdistäviä muotoilutiimejä ratkomaan yritysten ja organisaatioiden kehittämishaasteita. Palvelut sopivat kaikille yrityksille koosta, toimialasta tai sijainnista riippumatta.

DESIGN UNION PALVEE MYÖS MUOTOILIJOITA
Muotoilun ammattilaisille tarjolla on valmennusta oman osaamisen kehittämiseen, uudenlaisia työmahdollisuuksia yritysmaailman asiakasprojekteissa ja tilaisuuksia verkostoitumiseen muiden luovien alojen ammattilaisten kanssa.

LUE LISÄÄ
www.designunion.fi
Suomen Muotoilusäätiön kumppanuusverkosto