Muotoilija, ehdota tulevaisuuden päiväkotikalusteita SISUWOODille!

Juvalainen Sisuwood on julkitilojen projektikalustuksen erikoisvalmistaja, joka kehittelee juuri omia tuotesarjoja tulevaisuuden toimitila tarpeisiin. Kehiteltävät omat tuotteet tukevat yrityksen vahvaa osaamista projektivalmistuksesta. Yrityksen kattava referenssilista kertoo, että asiakkaina ovat päiväkodit, kirjastot, terveydenhuolto, kulttuuritalot, toimistot, virastot ja mm. palvelutalot. Muotoilusäätiön tuore kumppanuusverkoston jäsen haluaa kiinnittää erityistä huomiota tulevaisuuden koulu- ja päiväkotikalusteiden miettimiseen. Haastattelussa Sisuwoodin toimitusjohtaja Risto Solaranta sekä markkinointi- ja myyntijohtaja Juha Kontio.


Sisuwood on erikoistunut erityyppisistä levyistä, massiivipuusta, komposiitista, lasista ja metallista valmistettuihin julkitilojen kiintokalusteisiin. Oman tuotannon ja yhteistyöverkoston taipuvuuden ansiosta pystytään toteuttamaan erikoisratkaisuja laajalla rintamalla.


MISTÄ INNOSTUTTE?
Juha pitää erityyppisten toimitilojen naulakoita ja säilytyskalusteita mielenkiintoisina ja Risto innostuu virastojen, hotellien- ja baarien tiskeistä ym. kalusteista. Molemmat näkevät erityisesti kotimaisessa laadukkaassa vanerissa paljon tuotekehityksellisiä mahdollisuuksia.


TUORETTA MUOTOILUYHTEISTYÖTÄ JA NOPEAA TUOTEKEHITYSTÄ
Omat tuotantotilat mahdollistavat ideoiden nopean testauksen ja pikaisen kehittelyn. Uusia tuotteita halutaan markkinoille pikaisella aikataululla ja Sisuwood haluaakin kannustaa muotoilijoita aktiiviseen omien tuoteideoiden esilletuontiin. Tuotekehitysyhteistyön merkitystä ei voi korostaa liikaa. Mikäli valmis tuoteidea palvelee Sisuwoodin toiveita pääsee tuoteideat suoraan protovaiheeseen ja sopimukset saadaan aikaiseksi nopeasti. Sisuwood kokeilee muotoilun käyttöä myös Suomen Muotoilusäätiön koordinoimien kesäprojektien kautta. Projektit ovat alan opiskelijoille tärkeä silta työelämään ja yrityksille kustannustehokas tapa päästä kokeilemaan ohjatusti muotoilun mahdollisuuksia.

ONKO SINULLA VALMIS TUOTEIDEA PUISIIN, TULEVAISUUDEN PÄIVÄKOTIKALUSTEISIIN?
Voit lähettää ideasi suoraan Ristolle ja Juhalle sähköpostilla.
risto.solaranta@sisuwood.fi ja juha.kontio@sisuwood.fi

LUE LISÄÄ:
Sisuwood
Suomen Muotoilusäätiö
Muotoilusäätiön kumppanuusverkosto