MUOTOILU & KESTÄVÄT RATKAISUT YRITYSTOIMINNASSA – WEBINAARI TO 28.10.

Yrityksille suunnattu Muotoilu ja kestävät ratkaisut yritystoiminnassa webinaari järjestetään to 28.10. klo 9-10.30. Webinaarin tavoitteena on tarjota yrittäjille ja yrityksille napakkaa ymmärrystä muotoilun hyödyntämisestä, tietoa vastuullisuudesta sekä YK:n kestävän kehityksen toimintaohjelma Agenda2030:en vaikutuksesta yritystoimintaan. Webinaari on suunnattu erityisesti keskisuurille yrityksille, jotka ovat tunnistaneet yrityksen tarpeen kestävään kehitykseen ja tarvitsevat lisää ymmärrystä muutoksen edistämiseen organisaatiossa ja asiakasrajapinnassa.

MITÄ OPIT WEBINAARISSA?
Syvennät ymmärrystä siitä, kuinka muotoilu ja organisaation läpileikkaava vastuullisuus mahdollistavat sen, että yrityksellä on valmiudet toimia myös tulevaisuuden markkinassa. Keskustelemme siitä kuinka hyödynnät muotoiluajattelua ja Agenda2030 tuntemusta strategisen toiminnan tukena. Webinaarin vieraina keskusteluun tulevat mukaan myös Perttu Ketola, kiertotalousyritys Cireco Oy toimitusjohtaja ja Suomen muotoilusäätiön kehityspäällikkö Heli Pöyry, joka avaa yrityksen vastuullisuuden kuvittamisen esimerkkicasen. Muotoilusäätiön kautta voi myös toteuttaa muotoilun kokeiluprojekteja ohjattuina opiskelijatöinä.

KETKÄ WEBINAARIN JÄRJESTÄVÄT?
Webinaarin toteuttavat muotoilun projektitoimisto Hathunters ja kestävän tulevaisuuden muotoilutoimisto Toimisto2030 yhteistyössä Ornamon ry:n kanssa. Ornamo ry on vuonna 1911 perustettu muotoilualan asiantuntijajärjestö. Ornamo kehittää muotoilijan ammattia ja vaikuttaa muotoilun asemaan yhteiskunnassa. Webinaarin hinta on 45€ +alv ja se toteutetaan Teams-alustalla. Webinaari on jälkikäteen ostettavissa tallenteena. Linkki webinaaritallenteeseen lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ja se on katsottavissa kuukauden ajan webinaarin päättymisestä.

Lue Muotoilusäätiön kokeiluprojekteista
Lue Muotoilusäätiön artikkeleita
Liity mukaan Säätiön yrityskumppanuusverkostoon