OPI PUUMATERIAALIEN TULEVAISUUDEN TRENDEISTÄ -Lunawoodin kansainvälinen DESIGN WEBINAARI 22.9.2021


Lunawoodin 20 -vuotisjuhlavuosi huipentuu Kansainväliseen Design Webinaariin 22. syyskuuta klo 10.00-14.30.
Webinaari kokoaa yhteen kestävän suunnittelun huippuammattilaiset ​​jakamaan parhaita käytäntöjä, tulevaisuuden suuntauksia ja puun monimuotoisuutta ammattilaisyleisölle.

Puuta pidetään yhtenä jaloimmista rakennusmateriaaleista ja se tarjoaa esteettistä ja funktionaalista arvoa mitä monipuolisimmilla tavoilla. Puu on kestävä, miellyttävä ja luonnollisesti ylellinen materiaali, ja sen edut rakentamisessa on löydetty uudelleen. Uudet määräykset mahdollistavat arkkitehtien ja suunnittelijoiden jalostaa edelleen puurakentamisen monimuotoisuutta ja mahdollisuuksia.

Kestävästi tuotettu ja hyödynnetty puu varastoi hiilidioksidia ilmakehästä pitkään tehden siitä ekologisen materiaalin läpi elinkaarensa. Kiistatonta myös on, että puumateriaaleilla rakennetut ympäristöt ja talot vaikuttavat moninaisesti sekä fyysiseen, että henkiseen hyvinvointiimme.

Ekologisen puurakentamisen globaalina markkinajohtajana ja edelläkävijänä haluamme olla mukana edistämässä ekologisesti kestävää rakentamista ja materiaalitietoutta. Olemme eturivissä kannustamassa vastuulliseen suunnitteluun ja rakentamiseen ja siten lisäämään puun käyttöä globaalisti. Siksi haluammekin koota yhteen alan huippuammattilaiset ja vaikuttajat, jotka jakavat tavoitteemme.

Tapahtuma on avoin 1 000 ensimmäiselle ilmoittautuneelle. Rekisteröityminen on ilmainen. Tapahtuman kieli on englanti. *teksti/LunawoodLUNAWOOD PÄHKINÄNKUORESSA
Oy Lunawood Ltd on lämpöpuun tuotannon innovatiivinen edelläkävijä ja kansainvälinen markkinajohtaja. Yhtiön asema perustuu laadukkaaseen tuotteeseen ja luotettavaan asiakaspalveluun. Lunawood on tavoitteellinen kasvuyritys työllistäen 125 henkilöä Iisalmen, Kaskisten ja Joensuun tuotantolaitoksilla sekä Lahden pääkonttorilla ja tärkeimmissä vientimaissa. Yrityksen vuotuinen tuotantokapasiteetti on 150 000 m3. Yrityksen tuotannosta suurin osa menee vientiin. Lunawoodin liikevaihto vuonna 2020 oli 56 M€.


LUNAWOOD MUKANA MUOTOILUSÄÄTIÖN YRITYSKUMPPANUUSVERKOSTOSSA
Kumppanuusverkostolla tuetaan tärkeää muotoilun edistämistyötä ja tätä kautta edesautetaan suomalaisten yritysten kilpailukykyä. Autamme löytämään oikeanlaista muotoiluapua alati muuttuviin kehitystarpeisiin. Kumppanina pääset näkyväksi osaksi verkostoamme, jossa jaamme muotoiluymmärrystä, inspiraatiota ja verkoston voimaa. 
HALUATKO MUKAAN KUMPPANUUSVERKOSTOON?