Rekry Suomen Muotoilusäätiön harjoittelupaikkoihin on avoinna!

Suomen Muotoilusäätiö etsii vuoden 2023 palkallisiin projektityöharjoitteluihin muotoilun opiskelijoita. Harjoittelijat osallistuvat yritysprojekteihin muotoilijoiden ja tuotekehityksen asiantuntijoiden johdolla. Harjoittelujen kesto vaihtelee sopimuksen mukaan. Osaan projekteista mahdollisuus pitempiaikaiseenkin harjoittelusuhteeseen. Työtehtäviin kuuluu mm. teollista muotoilua, visuaalista muotoilua, palvelumuotoilua, tuotesuunnittelua, viestintää ja muotoilun edistämistyötä Säätiön tapahtumissa.

Hakijoilta odotetaan erityisesti ryhmätyötaitoja ja paineensietokykyä sekä innovaatiokykyä ja oma-aloitteisuutta. Hakijan tulee hallita ainakin Adobe photoshop, Illustrator, Indesign sekä Rhinoceros (tai jokin muu vastaava mallinnusohjelma). Varsinainen työpiste sijaitsee Lahden tiedepuistossa, mutta työtehtäviä pystyy hoitamaan osittain myös etänä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, portfoliosi ja CV viimeistään ti 21.12.2022. mennessä osoitteeseen: heli.poyry(at)designfoundation.fi. Osa projekteista alkaa jo alkutalvesta ja osa on kesäprojekteja.

Ole nopea! Sillä rekrytointi voidaan aloittaa jo hakuaikana.

Edellisellä projektikaudella Säätiön projektitiimiin valikoitui kolme lähellä valmistumista olevaa tulevaisuuden osaajaa Anni Koivisto LAB Muotoiluinstituutista, Veera Tolonen Metropoliasta ja Saulus Puukko Aalto-yliopistosta. Alla projektityöntekijöiden artikkeleita:

Muotoilija Veera Tolosen kokemuksia työskentelystä Muotoilusäätiön projektitiimissä -Vauhdikas ja opettavainen kesä Lahdessa

POSTED ON BY VEERA TOLONEN


Ajatuksia empatiajohtamisesta

POSTED ON 31 ELOKUUN, 2022 BY ANNI KOIVISTO


Tekoälyn Hyödyntäminen Teollisessa Muotoilussa

POSTED ON 7 HEINÄKUUN, 2022 BY SAULUS PUUKKO


Muotoilusäätiön yritysprojekteja ohjaa ja koordinoi Säätiön toimitusjohtaja, muotoilija Heli Pöyry (oik). Muotoilusäätiön kautta toteutetuissa yritysprojekteissa on monenlaista synergiaetua kaikille osapuolille. Yritykset saavat kaiken tuotetun materiaalin täysin käyttöoikeuksin käyttöönsä ja pääsevät samalla kokemaan muotoiluprojektin vaiheet kasvattaen omaa sisäistä muotoiluymmärrystään. Kaikki yhteispalaverit sovitaan aina etukäteen ja näin ollen kehitysprojekti ei rasita yrityksen päivittäistä arkea. Opiskelijat pääsevät asiantuntijoiksi aitoihin yrityselämän projekteihin aina projektin alusta jokaiseen vaiheeseen ja projektin luovutukseen saakka.

LUE LISÄÄ
Säätiön yritysprojektit
Yritysjohdon muotoiluymmärrys pitäisi olla itseisarvo