Hae työharjoitteluun!

Muotoilusäätiö hakee kesälle 2016 palkalliseen työharjoitteluun muotoilun ja viestinnän opiskelijoita. Harjoittelijat osallistuvat projekteihin kokeneiden muotoilijoiden ja kansainvälisen tuotekehityksen asiantuntijoiden johdolla. Harjoittelun kesto on sopimuksen mukaan kahdesta kolmeen kuukautta.

Harjoittelu tarjoaa arvokasta työkokemusta ja kattavan perehdytyksen yritysyhteistyöhön. Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti muun muassa palvelumuotoilua, tuotesuunnittelua ja pakkausmuotoilua.

Hakijoilta odotetaan erityisesti ryhmätyötaitoja ja paineensietokykyä sekä luovaa otetta ja oma-aloitteisuutta. Hakijan tulee hallita ainakin Adobe Photoshop, Illustrator, Indesign sekä Rhinoceros 4 (tai jokin muu vastaava mallinnusohjelma). Kokemus videoista tai animaatioista katsotaan myös eduksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja portfoliosi sekä mahdolliset lisäkysymykset 31.3.2016 mennessä osoitteeseen: katariina.pakarinen(at)designfoundation.fi. Harjoittelijat valitaan haastattelun ja portfolioiden perusteella huhtikuun aikana.

vuosilogo_nettiin-03-03