WOW-VASTUULLISUUS NÄYTTELY 11.-17.5.

LAHTI DESIGN WEEKIN WOW-VASTUULLISUUSNÄYTTELYYN KAIKILLE VAPAA PÄÄSY
Suomen Muotoilusäätiö toteuttaa Lahden kaupungintalolle Fellmanniaan WOW-VASTUULLISUUS näyttelykokonaisuuden, jossa nostetaan esille vastuullisuutta luovasta ja osallistavasta näkökulmasta.

INSPIROIDU VASTUULLISUUDESTA
Modernia taidetta, kontrasteja, vastuullisuustekoja ja vinkkejä. Yritysyleisölle näyttelyssä lanseerataan vastuullisuussymbolipankki vapaaseen käyttöön. Näyttelyssä mukana mm. paikallisia vastuullisia tuotteita, Ateriasiskon Pop-Up kahvila, LAB-Hiukka workshop, JunnuYliopiston vesitutkimuspaketti, Ekopelilounge ja osallistava origamitaideteos, johon jokainen kävijä voi halutessaan lisätä oman jälkensä.

AVOINNA 11.-17.5. klo 10-18 (su suljettu). Lahden kaupungintalo Fellmannia, Kirkkokatu 27, Lahti.

MAKSUTTOMAT OPASTUKSET
Voit halutessasi varata seurueellesi näyttelyopastuksen (kesto n. 30 min) tarjoiluilla tai ilman. Miltä kuulostaa Lahti Design Week näyttelylounas kollegoiden tai asiakkaiden kesken? 

1. Kuohuviini 12 cl + Petit Fours 2kpl/hlö 7,90 €/hlö
2. Kahvi/tee + suolainen tai makea kahvileipä 9,50 €/hlö
3. Lounas buffet + Puna- tai valkoviini 12 cl 15,90 €/hlö
 
Saatavilla myös alkoholittomat vaihtoehdot. Suosittelemme näyttelyvierailuun ja tarjoilujen nauttimiseen n. 1,5h. Varaukset: heli.poyry@designfoundation.fi ja 040 157 0049.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.
____________________________________________

Lahti Design Weekin toteutuksesta vastaa yhteistyöryhmä, jonka muodostavat LAB-ammattikorkeakoulu, Lahden kaupunki, Lahden Seudun Kehitys LADEC, Lahden visuaalisten taiteiden museo MALVA ja Suomen Muotoilusäätiö. Tapahtumapaikkana toimii koko Lahti, mutta päätapahtumat tapahtuvat Fellmanniassa, M19 kampuksella ja Malvassa.

Tutustu koko Lahti Design Weekin ohjelmaan! www.ldw.fi

Lisätietoja Heli Pöyry heli.poyry(at)designfoundation.fi +358 (0) 40 157 0049